Ugrás a tartalomra

A Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships ösztöndíjprogramjához kapcsolódó workshopok indulnak magyar és angol nyelven

Hírek

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával és az ELKH Természettudományi Kutatóközponttal együttműködésben magyar és angol nyelvű workshopokat szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjára való sikeres pályázáshoz kapcsolódóan.

A workshopokra olyan kutatók jelentkezését várják, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2023. szeptember 13-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a résztvevők a pályázattervezetek alapján a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértők és az MSCA nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

A magyar nyelvű workshopra hazai, míg az angol nyelvűre olyan külföldi vagy külföldön élő magyar kutatókat várnak, akik magyarországi fogadóintézménnyel együtt pályáznának.

A magyar nyelvű workshop személyes, míg az angol nyelvű esemény online részvétel mellett zajlik majd. A részvétel mindkét rendezvényen ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Marie Skłodowska-Curie Akciók Posztdoktori ösztöndíj workshop – magyar nyelven

Időpont: 2023. június 28. 10:00 – 14:00

Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
                1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 231-es terem

Regisztráció: itt

Marie Skłodowska-Curie Akciók Posztdoktori ösztöndíj – online workshop angol nyelven

Időpont: 2023. július 5. 10:00-13:00

Regisztráció: itt

További információ:

Borza Beatrix, NCP
e-mail:
@email