Ugrás a tartalomra

A mesterséges intelligencia, a kvantumkommunikáció és a kapcsolódó technológiák aktuális témái állnak a Wigner FK és a HEPTech Hálózat által közösen szervezett hatodik AIME konferencia középpontjában

Hírek

Az ELKH Wigner Fizikai Kutatóközpont (Wigner FK) a HEPTech Hálózattal együttműködésben hatodik alkalommal rendezi meg az AIME (Academia-Industry Matching Event) konferenciát 2022. november 17–18-án a Mercure Budapest Castle Hillben. Az idei rendezvény kiemelt témái a mesterséges intelligencia, a kvantumkommunikáció és a kapcsolódó technológiák.

A workshop célja, hogy az akadémiai kutatók és az ipari szakemberek bemutathassák egymásnak új eredményeiket, megosszák egymással ötleteiket, alkalmazásaikat, valamint hogy elősegítse új együttműködések létrejöttét. A konferencia a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), az ELKH Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet és az ELKH Energiatudományi Kutatóközpont támogatásával valósul meg.

További információk a konferenciáról a Wigner FK weboldalán találhatók. Az eseményre regisztrálni ezen a linken van lehetőség.